• Marknadsföring och sökmotoroptimering

  Vi brukar ha våra möten i en lokal inne i stan som annars används som mottagning för psykologer. Det kändes lite konstigt i början i och med att det liksom sitter i väggarna. Som rester efter alla problem och ångest som diskuterats mellan de orangefärgade väggarna som omslöt rummet. Nu hade i alla fall jag vant mig och tyckte det var mysigt mer än någonting annat. Tanken med våra möten var hur vi skulle kunna utveckla föreningen och få in fler medlemmar efter som medlems antalet hade sviktat kraftigt i samband med att flertalet av de som var aktiva hade flyttat efter sista dagen innan sommaren tog vid. Det var ju egentligen mest en fråga om marknadsföring i och med att vi kände till cirkusintresset i stan och det var en hel del utövare som säkert inte kände till vad vi gjorde och hur det skulle kunna gynna dom för den delen. Vi hade högtflygande planer på hur vi skulle utvecklas och ta staden och sedan hela landet med storm och bli en slags fackförbundsrörelse eller någonting sådan för gatuartister och trubadurer var man kunde få hjälp med de myndigheter som förbjuder kultur på gatorna förutsatt att man inte betalat och fått tillstånd för ett visst kvarter. Vi började jobba med sökmotoroptimering för hemsidan en hel del och jag d´tror att det med sökmotoroptimering hjälpte till en hel del i och med att vi hade sett en liten men stark tillströmning. Intresset verkade det inte vara något fel på, så det var ju egentligen bara att ligga i och hålla ut tills dess att vår marknadsföring och sökmotoroptimering hade fått det resultat vi önskade. Det skulle nog finnas ett intresse även internationellt i och med att samma problem för gatuartister har drabbat flera länder, inte minst i Europa. Jag vet att det kanske är att börja i stor skala, men varför inte när man vill något.

  Det verkar efter sista utvärderingen som att hemsida och sökmotoroptimering är det som hjälpt till mest efter besök och vanliga möten på stan med de som berördes. Nästa del av strategiarbetet får vi se vad det blir men jag tror det kommer förändra en hel del.

  Categories: nya poster

  Etiketter:,

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>