• Övernattning i lantlig och romantisk miljö

  En sak som man aldrig kan ge bort för mycket av är romantik. Ingen mår dåligt av att skämmas bort under romantiska former. Köp romantikpaketet romantisk weekend till din älskling och få ett par oförglömliga dagar som kommer att stärka er såväl som ert förhållande.

  Oavsett om ni varit ett par i 50 år eller nyligen träffats är romantisk weekend den ultimata upplevelsen för er. På Hestraviken Hotell och Konferens finner ni alla ingredienser för att möjliggöra en oförglömlig romantisk weekend. Ägna dagarna åt varandra genom att göra olika aktiviteter, såsom att vandra runt i den undersköna omgivningen, sitt ned i den vackra trädgården och hör när fåglarna sjunger för er, paddla ut på äventyr eller tag ett stärkande dopp tillsammans. Vad ni gör är helt upp till er, fokus denna helg ligger på er och er kärlek till varandra.

  Romantikpaketet romantisk weekend inkluderar övernattning i lantlig och romantisk miljö, frukost, två 3-rättersmiddagar och en timmes avkopplande massagebad och champagne, alternativt alkoholfritt.

  Categories: nya poster

  Etiketter:

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>